Nové pískoviště šíleného korektora

24.10.2022
Jak už jsem roztruboval všude možně, od letošního září jsem zpátky na volné noze. A protože se ze mě k stáru stává nerudný a hašteřivý samotář, mám teď i svůj vlastní virtuální domeček. Vítejte!

Co všechno tady najdete

V první řadě si tu dělám bezostyšné self-promo. Dočtete se, co všechno pro vás můžu udělat. No, ono toho vlastně není zas tak moc, takže slovo „všechno“ není úplně namístě.

Jazykové korektury, psaní textů a školení. A do toho všeho zamotaná přístupná čeština neboli plain language.

Mám ale i svůj blogísek!

Říkám mu (originálně) Šílený blog a tenhle příspěvek je jeho malá velká premiéra.

Jakých témat se můžete děsit?

  • čeština
  • copywriting
  • knižní recenze
  • plain language
  • a občas možná nějaké příspěvky o dobrém jídle, o cestování nebo... o cestování za dobrým jídlem :-)

Mimochodem, kdybyste mě tady neměli dost, najdete mě i na LinkedInu a na našem Insta profilu, který opečováváme společně s bráchou Petrem.

A kdo všechno za to může?

Hlavně moje drahá polovička, která ani letos netrvala na pořízení norkového kožichu a umožnila mi tak si tohle pískoviště založit.

Navíc se se mnou nerozvedla ani po těch nekonečných večerech, kdy jsem tupě zíral do monitoru, datloval texty a na veškeré otázky reagoval jen neartikulovanými hrdelními skřeky.

Pak je tady báječná fotografka Jessica Wertheimová, která fotky mé maličkosti upravila a vyretušovala tak důkladně, že jsem si mohl dovolit je sem dát.

No a zcela speciální díky si zaslouží Jindra Dlabaja, bez kterého by můj virtuální domov nikdy nevznikl.

Nemám ho prý moc chválit, tak jenom napíšu, že je to grafik a webdesignér s velkým přesahem, kreativní a zároveň racionální. Profík každým coulem a zároveň borec s mimořádně lidským přístupem, který trpělivě odpovídal na všechny moje naivní dotazy a maximálně mi vycházel vstříc.

Takže, Jindro, díky moc!

No a moc děkuju i vám, že jste zavítali na návštěvu. Jsem sice stárnoucí mrzout, ale v mém internetovém doupěti budete mít dveře vždycky otevřené :-)

Kliknutím na „Povolit cookies“ souhlasíte s ukládáním cookies na vašem zařízení. Neznamená to žádné sledování ani nevyžádanou reklamu, jen mi to pomůže s hladkým chodem webu.